Champignonwraps met runderreepjes
Als de herfst zijn intrede doet, komen de champignons op tafel. Deze keer in een tortilla met een frisse tomatensalade ernaast.
Aan de slag
Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Was de tomaten, snijd in plakjes en meng met de dressing.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes 3 min. mee. Voeg de ui en champignons toe en bak 5 min. Roer de roomkaas erdoor en verhit 1 min.
Verwarm de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met champignonmengsel. Serveer met tomatensalade.
Champignonwraps met runderreepjes
Als de herfst zijn intrede doet, komen de champignons op tafel. Deze keer in een tortilla met een frisse tomatensalade ernaast.
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Was de tomaten, snijd in plakjes en meng met de dressing.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes 3 min. mee. Voeg de ui en champignons toe en bak 5 min. Roer de roomkaas erdoor en verhit 1 min.
Verwarm de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met champignonmengsel. Serveer met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g champignons
2 uien
3 el sladressing naturel
3 el traditionele olijfolie
300 g Provençaals gekruide runderreepjes
125 g verse roomkaas met kruiden
4 tortillawraps