Sticky kipdrumsticks uit de oven
De suiker in de chutney karamelliseert in de oven een beetje. Resultaat: lekker zoet korstje op de kip
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd het steeltje van de rode peper. Verwijder de zaadjes door de peper tussen je handen te rollen en snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes. Leg de drumsticks in de ovenschaal en schep om met de mangochutney en rode peper. Bak ca. 50 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
Snijd de limoenen in parten. Snijd de blaadjes van de koriander grof. Neem de schaal uit de oven, meng de tomaten erdoor, verdeel de limoenparten erover en bestrooi met de koriander.
Sticky kipdrumsticks uit de oven
Instructievideo - 02:15 min.
Sticky kipdrumsticks uit de oven
De suiker in de chutney karamelliseert in de oven een beetje. Resultaat: lekker zoet korstje op de kip
hoofdgerecht
null personen
330 kcal
15 min. bereiden
50 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd het steeltje van de rode peper. Verwijder de zaadjes door de peper tussen je handen te rollen en snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes. Leg de drumsticks in de ovenschaal en schep om met de mangochutney en rode peper. Bak ca. 50 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
Snijd de limoenen in parten. Snijd de blaadjes van de koriander grof. Neem de schaal uit de oven, meng de tomaten erdoor, verdeel de limoenparten erover en bestrooi met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode peper
1 kg kipdrumsticks
340 g mangochutney
15 g verse koriander
2 limoenen
250 g cherrytomaten aan de tak
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 40 cm)