Kersensmoothie
IJskoud de beste: een heerlijke shake met vers fruit.
Aan de slag
Laat de kersen uitlekken en vang het siroop op. Pureer de kersen pureren met de staafmixer of keukenmachine. Voeg de yoghurt en de room toe en meng nog ca. 5 seconden. Leg de ijsblokjes in een schone theedoek en versplinter het ijs met een deegroller (of ander zwaar voorwerp). Voeg de ijssplinters met de suiker en 1 dl siroop bij het kersenmengsel en roer goed door. Serveer de smoothie in hoge glazen met een rietje.
Kersensmoothie
IJskoud de beste: een heerlijke shake met vers fruit.
nagerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kersen uitlekken en vang het siroop op. Pureer de kersen pureren met de staafmixer of keukenmachine. Voeg de yoghurt en de room toe en meng nog ca. 5 seconden. Leg de ijsblokjes in een schone theedoek en versplinter het ijs met een deegroller (of ander zwaar voorwerp). Voeg de ijssplinters met de suiker en 1 dl siroop bij het kersenmengsel en roer goed door. Serveer de smoothie in hoge glazen met een rietje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g kersen zonder pit op siroop
300 ml volle yoghurt
100 ml verse slagroom
250 g ijsblokjes
2 el kristalsuiker
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine
deegroller
theedoek