Bloemkool met katjang pedis
bewaar
bewaar

Bloemkool met katjang pedis

Indonesisch bijgerecht met een vleugje koriander

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel de bloemkool in roosjes en kook in 5 min. beetgaar.

Verwarm de olie in een pan op laag vuur en fruit de koriander 1 min. Zet het vuur hoger, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak 1 min. Hak de katjang pedis grof en strooi over de bloemkool.

combinatietipLekker met speklapjes en gekookte aardappelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool met katjang pedis

Indonesisch bijgerecht met een vleugje koriander

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig