Uienpizza met makreel
bewaar
bewaar

Uienpizza met makreel

Pizza zonder kaas: het kan! Probeer deze eens, met ui, vis en kappertjes

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de paprika in reepjes, de ui in dunne halve ringen en de knoflook in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, paprika en knoflook 8 min. op middelhoog vuur. Schep af en toe om.

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Leg de pizzabodems elk op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het uienmengsel erover. Verwijder het vel van de makreelfilet en verdeel de vis in stukjes. Verdeel over de pizza's.

Bestrooi met kappertjes en bak ca. 15 min in de oven. verwissel na 8 min. van plaats. Snijd de pizza in punten.

variatietipJe kunt de makreel ook vervangen door vegetarische spekreekpjes.
variatietipGebruik eens rode uien in plaats van gewone. Die smaken na het bakken net wat zoeter.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Uienpizza met makreel

Pizza zonder kaas: het kan! Probeer deze eens, met ui, vis en kappertjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig