Shoarmabroodjes met makreel
bewaar
bewaar

Shoarmabroodjes met makreel

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bak de shoarmabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kommetje een saus van de mayonaise en het kerriepoeder. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Laat de broodjes iets afkoelen, snijd ze open en besmeer ze aan de binnenkant royaal met de kerriesaus. Verdeel de gerookte makreel over de broodjes en leg er de uiringen en wat atjar tjampoer op. Serveer direct.

algemeenGeen gerookte makreel in huis? Geen probleem! Met tonijn of zalm uit blik zijn deze shoarmabroodjes ook erg lekker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Shoarmabroodjes met makreel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig