Bruschetta makreel, paprika en ei
bewaar
bewaar

Bruschetta makreel, paprika en ei

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.

Pel ondertussen de eieren en snijd in plakjes. Verdeel het ei over de bruschette. Snijd de paprika in reepjes en leg erop. Verwijder het vel van de makreel­filet en eventuele graatjes. Trek de filet in stukjes en verdeel over de bruschette. Serveer direct.

Gerookte makreel schoonmaken

Instructievideo - 00:59 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschetta makreel, paprika en ei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig