Ciabatta met tonijn, ei en paprika
bewaar
bewaar

Ciabatta met tonijn, ei en paprika

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pureer 1 paprika met het basilicum, de rozemarijn en mayonaise met de staafmixer tot een fijne crème. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de andere paprika in reepjes. Pel het ei en snijd in plakjes.

Snijd de ciabatta open en bestrijk de onderste helft met de paprikacrème.

Maak de tonijn los met een vork. Beleg de ciabatta met de paprikareepjes, plakjes ei, tonijn en sla. Leg de bovenste helft van het brood erop.

algemeenJe kunt het broodje 2-4 uur van tevoren bereiden. Wikkel in vershoudfolie en bewaar tot gebruik op een koele plek. De rest van de ciabatta kun je invriezen.
algemeenGegrilde paprika?s en basilicum zijn erg lekker op een bruschetta. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.
algemeenDe frisse smaak van ijsbergsla gaat goed samen met een lauwwarme pastasalade met mosterddressing. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ciabatta met tonijn, ei en paprika

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig