Ciabatta met tonijn, ei en paprika
Aan de slag
Pureer 1 paprika met het basilicum, de rozemarijn en mayonaise met de staafmixer tot een fijne crème. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de andere paprika in reepjes. Pel het ei en snijd in plakjes.
Snijd de ciabatta open en bestrijk de onderste helft met de paprikacrème.
Maak de tonijn los met een vork. Beleg de ciabatta met de paprikareepjes, plakjes ei, tonijn en sla. Leg de bovenste helft van het brood erop.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Ciabatta met tonijn, ei en paprika
null personen
335 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pureer 1 paprika met het basilicum, de rozemarijn en mayonaise met de staafmixer tot een fijne crème. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de andere paprika in reepjes. Pel het ei en snijd in plakjes.
Snijd de ciabatta open en bestrijk de onderste helft met de paprikacrème.
Maak de tonijn los met een vork. Beleg de ciabatta met de paprikareepjes, plakjes ei, tonijn en sla. Leg de bovenste helft van het brood erop.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 gegrilde paprika's
2 el basilicum
½ tl gedroogde rozemarijn
½ el mayonaise
1 ei
¼ ciabatta
1 blikje tonijnmoot in olijfolie
3 blaadjes ijsbergsla
Dit heb je nodig
staafmixer