Gevulde ciabatta met Coburgerham en mozzarella
Onderweg naar het zuiden? Kom alvast in de vakantiestemming met deze lekkere lunch.
Aan de slag
Snijd de ciabatta overlangs doormidden. Bestrijk de helften met de pestospread.
Snijd de mozzarella in plakjes van een ½ cm en verdeel over de onderste helften van het brood. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de blaadjes en de coburgerham over het brood met mozzarella. Laat de paprika uitlekken, dep droog met keukenpapier en verdeel erover.
Leg de bovenste helften van het brood erop en wikkel het brood strak in vershoudfolie. Leg het tussen 2 snijplanken en zet er een paar blikken of iets anders zwaars op. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
Gevulde ciabatta met Coburgerham en mozzarella
Onderweg naar het zuiden? Kom alvast in de vakantiestemming met deze lekkere lunch.
null personen
600 kcal
5 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de ciabatta overlangs doormidden. Bestrijk de helften met de pestospread.
Snijd de mozzarella in plakjes van een ½ cm en verdeel over de onderste helften van het brood. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de blaadjes en de coburgerham over het brood met mozzarella. Laat de paprika uitlekken, dep droog met keukenpapier en verdeel erover.
Leg de bovenste helften van het brood erop en wikkel het brood strak in vershoudfolie. Leg het tussen 2 snijplanken en zet er een paar blikken of iets anders zwaars op. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse ciabatta
90 g verse pestospread
200 g mozzarella maxi
180 g coburgerham
15 g verse basilicum
295 g gegrilde rode paprika's in pot
Dit heb je nodig
vershoudfolie