Sandwich met ham, salami, paprika en brie
Antipasto of nog net lunchtijd? Het maakt niet uit, want met dit broodje heb je het beste van beiden.
Aan de slag
Doe de tomaatjes, pijnboompitten, het basilicum en de olie in de hoge beker en maal fijn met de staafmixer, maar met nog een beetje structuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de brie in plakken. Laat de paprika uitlekken en snijd in de lengte in repen van ca. 1 ½ cm.
Halveer de ciabatta in de lengte en bestrijk de onderste helft met de tomatentapenade. Verdeel eerst de rucola en daarna de gegrilde paprika, brie en de vleeswaren erover.
Sandwich met ham, salami, paprika en brie
Antipasto of nog net lunchtijd? Het maakt niet uit, want met dit broodje heb je het beste van beiden.
null personen
535 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de tomaatjes, pijnboompitten, het basilicum en de olie in de hoge beker en maal fijn met de staafmixer, maar met nog een beetje structuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de brie in plakken. Laat de paprika uitlekken en snijd in de lengte in repen van ca. 1 ½ cm.
Halveer de ciabatta in de lengte en bestrijk de onderste helft met de tomatentapenade. Verdeel eerst de rucola en daarna de gegrilde paprika, brie en de vleeswaren erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g koelverse semi-gedroogde cherry tomaatjes
20 g geroosterde pijnboompitten
15 g verse basilicum
2 el extra vierge olijfolie
165 g boerenbrie
150 g gegrilde rode paprika's in pot
1 verse ciabatta
40 g AH Biologisch Rucola
100 g AH Excellent antipasto
Dit heb je nodig
staafmixer