Bruschetta pittige garnalen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met 2 el olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met een 1/2 teen knoflook en leg ze op een schaal.
Snijd ondertussen de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg de fijngesneden knoflook en chilipeper toe en bak 1 min. Doe de garnalen erbij en bak nog 2 min. Meng op het laatst de peterselie erdoor en verdeel de garnalen over de bruschette. Serveer direct.
Bruschetta pittige garnalen
voorgerecht
null personen
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met 2 el olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met een 1/2 teen knoflook en leg ze op een schaal.
Snijd ondertussen de rest van de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg de fijngesneden knoflook en chilipeper toe en bak 1 min. Doe de garnalen erbij en bak nog 2 min. Meng op het laatst de peterselie erdoor en verdeel de garnalen over de bruschette. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabatta
4 el olijfolie
1 teen knoflook
1 tl chilipeper
2 bakjes jumbo garnalen
1 bakje platte peterselie