Prikker van garnalen met knoflook
Aan de slag
Brood roosteren en elk sneetje in 4 puntjes snijden. Garnalen droogdeppen. Knoflook pellen en fijnhakken. Peper wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in grove repen snijden. In braadpan (of wok) olie verhitten. Knoflook en peper lichtbruin bakken. Garnalen toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Pan van vuur nemen, peterselie en citroensap erdoor roeren, met zout op smaak brengen. Aan elk prikkertje 3 garnalen en een driehoekje brood steken. In pan achtergebleven olie erover druppelen.
Prikker van garnalen met knoflook
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Brood roosteren en elk sneetje in 4 puntjes snijden. Garnalen droogdeppen. Knoflook pellen en fijnhakken. Peper wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in grove repen snijden. In braadpan (of wok) olie verhitten. Knoflook en peper lichtbruin bakken. Garnalen toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Pan van vuur nemen, peterselie en citroensap erdoor roeren, met zout op smaak brengen. Aan elk prikkertje 3 garnalen en een driehoekje brood steken. In pan achtergebleven olie erover druppelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sneetjes pain de campagne
1 bakje jumbo garnalen
2 teentjes knoflook
½ rode peper
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel peterselie
1 eetlepel citroensap
0 zout
Dit heb je nodig
cocktailprikkers