Stroganoff van varkensreepjes
Snelle variant op het originele recept, met shoarmavarkensreepjes. Met paprika, aardappel en room.
Aan de slag
Verhit 3 el olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10-12 min. goudbruin op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in reepjes en snipper de ui. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak het vlees 3 min. Voeg de ui en paprika toe en bak 3 min. mee. Doe de tomatenpuree erbij en bak 1 min. mee. Schenk de slagroom erbij en laat 2 min. op hoog vuur inkoken.
Serveer de stroganoff met de aardappelpartjes.
Stroganoff van varkensreepjes
Snelle variant op het originele recept, met shoarmavarkensreepjes. Met paprika, aardappel en room.
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 3 el olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10-12 min. goudbruin op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de paprika's in reepjes en snipper de ui. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak het vlees 3 min. Voeg de ui en paprika toe en bak 3 min. mee. Doe de tomatenpuree erbij en bak 1 min. mee. Schenk de slagroom erbij en laat 2 min. op hoog vuur inkoken.
Serveer de stroganoff met de aardappelpartjes.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g aardappelpartjes
5 el koolzaadolie
2 uien
1 paprikamix
500 g varkens shoarmareepjes
125 ml verse slagroom
70 g tomatenpuree