Kleurrijke slawraps met magere varkensreepjes
bewaar
bewaar

Kleurrijke slawraps met magere varkensreepjes

Nu kan iedereen zijn eigen blaadjes vullen!

30 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon en snijd in blokjes van 2 cm. Bestrooi met de picadillo. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelen op middelhoog vuur in 25 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

Snipper ondertussen de ui en doe in een kommetje. Schenk er zoveel kokend water bij tot de ui onderstaat en laat even staan. Snijd de tomaten in kwarten. Laat de paprika’s uitlekken en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Giet de ui af en meng met de tomaat en paprika tot een salsa.

Bak de shoarmareepjes in 8 min. op hoog vuur in een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Schep regelmatig om. Spoel ondertussen de mais af onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Haal de blaadjes van de sla los, was en droog ze.

Serveer de aardappelen, shoarma, salsa, mais en sla in aparte schalen op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen slawrap vullen.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kleurrijke slawraps met magere varkensreepjes

Nu kan iedereen zijn eigen blaadjes vullen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig