Beef stroganoff
bewaar
bewaar

Beef stroganoff

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de dobbelsteentjes op middelhoog vuur in ca. 10-15 min. goudbruin, schep af en toe om.

Bestrooi de runderreepjes met peper en zout. Verhit de rest van de boter in een braadpan en bak de reepjes op hoog vuur in 2 min. bruin. Neem uit de pan. Bak de ui en de knoflook 5 min. in het bakvet. Voeg de tomatenpuree en 100 ml water toe en breng aan de kook. Voeg de champignons toe en laat in ca. 5 min. gaar worden. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg op het laatste moment de runderreepjes en de crème fraîche toe en roer van het vuur af goed door. Serveer met de dobbelsteentjes en eventueel peterselie. Lekker met broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Beef stroganoff

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig