Eenpersoons speculaas-tiramisu
10 minuten in de keuken, meer niet. Kwestie van slim samenstellen!
Aan de slag
Roer de mascarpone los met de likeur en suiker. Rasp de groene schil van de schoongeboende limoen. Roer het rasp en de chocoladehagel door de mascarpone. Snijd het basilicum in reepjes. Roer het basilicum met de frambozen voorzichtig door de mascarpone.
Leg op elk bordje een speculaasje. Verdeel hierover de helft van het mascarponemengsel. Leg er een speculaasje op en verdeel de rest van het mascarponemengsel erover. Dek af met een speculaasje en serveer.
Eenpersoons speculaas-tiramisu
10 minuten in de keuken, meer niet. Kwestie van slim samenstellen!
nagerecht
null personen
475 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer de mascarpone los met de likeur en suiker. Rasp de groene schil van de schoongeboende limoen. Roer het rasp en de chocoladehagel door de mascarpone. Snijd het basilicum in reepjes. Roer het basilicum met de frambozen voorzichtig door de mascarpone.
Leg op elk bordje een speculaasje. Verdeel hierover de helft van het mascarponemengsel. Leg er een speculaasje op en verdeel de rest van het mascarponemengsel erover. Dek af met een speculaasje en serveer.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el witte basterdsuiker
1 el sinaasappellikeur
250 g mascarpone
2 el chocoladehagel wit XXL
1 limoen
150 g verse frambozen
6 blaadjes verse basilicum
12 speculaas