Lauwwarme pastasalade met rucola en mozzarella
Rijkgevuld met twee soorten kaas.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking met zout beetgaar. Halveer de tomaatjes en snijd de bolletjes mozzarella in drieën. Haal de steeltjes van de rucola en scheur het slablad grof.
Pers de citroen uit. Klop in een grote kom de dressing van citroensap, basilicumolie, peper en zout. Meng de tomaat, mozzarella en rucola door de dressing.
Schaaf de kaas in grove krullen. Giet de pasta af en laat kort uitlekken. Schep de pasta door de salade en verdeel over de voorverwarmde borden. Strooi de krullen kaas, kappertjes en peper over de pasta.
Lauwwarme pastasalade met rucola en mozzarella
Rijkgevuld met twee soorten kaas.
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking met zout beetgaar. Halveer de tomaatjes en snijd de bolletjes mozzarella in drieën. Haal de steeltjes van de rucola en scheur het slablad grof.
Pers de citroen uit. Klop in een grote kom de dressing van citroensap, basilicumolie, peper en zout. Meng de tomaat, mozzarella en rucola door de dressing.
Schaaf de kaas in grove krullen. Giet de pasta af en laat kort uitlekken. Schep de pasta door de salade en verdeel over de voorverwarmde borden. Strooi de krullen kaas, kappertjes en peper over de pasta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g macaroni grande
250 g romaatjes
250 g mini mozarella's
75 g rucola
2 el olijfolie basilicum
½ citroen
50 g Grana Padano kaas
2 el kappertjes