Veldsla met nectarine
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. In pan met ruim water en zout aspergepunten in ca. 5 minuten beetgaar koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. Worst in blokjes snijden en uitspreiden op bakplaat. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en worst in ca. 5 minuten knapperig bruin roosteren, regelmatig omscheppen. Nectarines wassen en vruchtvlees in dunne partjes snijden. Amandelen grof hakken. In slaschaal azijn met mosterd, olie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Veldsla met bietjes, aspergepunten en nectarine erdoor scheppen. Blokjes worst en amandelen erover strooien.
Veldsla met nectarine
null personen
340 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. In pan met ruim water en zout aspergepunten in ca. 5 minuten beetgaar koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. Worst in blokjes snijden en uitspreiden op bakplaat. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en worst in ca. 5 minuten knapperig bruin roosteren, regelmatig omscheppen. Nectarines wassen en vruchtvlees in dunne partjes snijden. Amandelen grof hakken. In slaschaal azijn met mosterd, olie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Veldsla met bietjes, aspergepunten en nectarine erdoor scheppen. Blokjes worst en amandelen erover strooien.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje groene-aspergepunten
0 zout
150 g kipgrillworst
2 nectarines
50 g amandelen
2 eetlepels witte-wijnazijn
2 theelepels Zaanse mosterd
6 eetlepels walnotenolie
0 peper
2 zakken veldsla met bietjes