Salade met appel en abdijkaas
Aan de slag
In kommetje olie, walnotenolie, azijn, mosterd, zout, peper en suiker tot dressing kloppen. Korst van kaas snijden en kaas in blokjes snijden. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appels in mooie, dunne partjes snijden. Blaadjes van witlof loshalen, wassen en droogdeppen met keukenpapier. Veldsla over vier borden verdelen en blaadjes witlof, partjes appel, blokjes kaas en walnoten erover verdelen. Dressing nog even doorkloppen en over salade schenken.
Salade met appel en abdijkaas
voorgerecht
null personen
400 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In kommetje olie, walnotenolie, azijn, mosterd, zout, peper en suiker tot dressing kloppen. Korst van kaas snijden en kaas in blokjes snijden. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appels in mooie, dunne partjes snijden. Blaadjes van witlof loshalen, wassen en droogdeppen met keukenpapier. Veldsla over vier borden verdelen en blaadjes witlof, partjes appel, blokjes kaas en walnoten erover verdelen. Dressing nog even doorkloppen en over salade schenken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olie
2 eetlepels walnotenolie
2 eetlepels witte wijnazijn
½ eetlepel Limburgse mosterd
0 zout en versgemalen peper
1 theelepel suiker
250 g abdijkaas
2 zoetzure appels
2 struikjes witlof
2 zakjes veldsla
1 zakje walnoten
Dit heb je nodig
keukenpapier