Veldsla met lentegroenten
bewaar
bewaar

Veldsla met lentegroenten

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Peultjes schoonmaken, grote exemplaren in de lengte halveren. Plakje van onderkant aspergetips snijden. Minimaïs in de lengte halveren. In ruime koekenpan 3 el olie verhitten. Maïskolfjes en peultjes 1 min. bakken. Rest van groenten toevoegen en nog 3 min. zachtjes bakken, af en toe omscheppen. Vuur uitdraaien. Azijn in pan schenken, groenten bestrooien met peper en zout en nogmaals omscheppen. Iets laten afkoelen. Worteltjes van veldsla verwijderen en sla over vier borden verdelen. Op elk bord kwart van groentemengsel scheppen en marinade uit pan erover lepelen. Met dunschiller kleine krullen kaas erboven schaven.

algemeenWarme dressing combineert het beste met stevige slasoorten, zoals veldsla of rucola. Delicate slablaadjes worden er te snel slap van.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Veldsla met lentegroenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig