Roerbakschotel met lentegroenten
Je snijdt de groenten en wokt alles vervolgens in één pan: lekker makkelijk!
Aan de slag
Maak de peultjes schoon en snijd in ruitjes. Snijd de asperges in stukjes van ca. 2 cm. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak het vlees rondom bruin. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de roerbaksaus en water toe, verwarm ca. 1 min. Schep de mie erdoor en roerbak het geheel nog ca. 2 min. Breng op smaak met sojasaus, peper en eventueel zout.
Roerbakschotel met lentegroenten
Je snijdt de groenten en wokt alles vervolgens in één pan: lekker makkelijk!
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de peultjes schoon en snijd in ruitjes. Snijd de asperges in stukjes van ca. 2 cm. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak het vlees rondom bruin. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de roerbaksaus en water toe, verwarm ca. 1 min. Schep de mie erdoor en roerbak het geheel nog ca. 2 min. Breng op smaak met sojasaus, peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g verse peultjes
100 g groene aspergetips
1 gele paprika
4 el zonnebloemolie
450 g runderreepjes naturel
200 g zwarte bonen roerbaksaus
300 g eiermie
2 el sojasaus
Dit heb je nodig
wok