Groenten met ansjovisdip
bewaar
bewaar

Groenten met ansjovisdip

De ansjovisdip - bagna cauda - is typisch Italiaans. Perfect bijgerecht of als borrelhap.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Pers de knoflook boven een steelpan. Voeg de boter en ansjovis toe en verwarm 10 min. op laag vuur. Schil ondertussen de bleekselderij, schrap de wortels en snijd beide groenten in repen. Snijd de komkommer in de lengte in 4 parten, Snijd de rode paprika in repen en de venkelknol in 8 parten. Snijd het loof en de onderkant van de radijsjes. Verdeel alle groenten over een schaal.

Neem de pan van het vuur en klop de olie door het ansjovismengsel. Breng op smaak met flink wat peper. Serveer de warme ansjovisdip in een kommetje bij de groenten.

Venkel snijden en bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groenten met ansjovisdip

De ansjovisdip - bagna cauda - is typisch Italiaans. Perfect bijgerecht of als borrelhap.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig