Bloemkoolroosjes met ansjovisdip
Dit gezonde hapje van bloemkoolroosjes meet ansjovisdip staat ligt in een handomdraai op de borrelplank. 3, 2, 1... dippen maar!
Aan de slag
Snijd de bloemkool in roosjes. Laat de ansjovis uitlekken, de olie gebruik je niet.
Doe de ansjovisfilet met de extra vierge olijfolie en knoflook in het hakmolentje van de staafmixer en maal fijn. Doe het mengsel in een kleine steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur, roer regelmatig. Haal van het vuur en doe in een kommetje. Serveer met de bloemkoolroosjes.
Bloemkoolroosjes met ansjovisdip
Dit gezonde hapje van bloemkoolroosjes meet ansjovisdip staat ligt in een handomdraai op de borrelplank. 3, 2, 1... dippen maar!
null personen
75 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bloemkool in roosjes. Laat de ansjovis uitlekken, de olie gebruik je niet.
Doe de ansjovisfilet met de extra vierge olijfolie en knoflook in het hakmolentje van de staafmixer en maal fijn. Doe het mengsel in een kleine steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur, roer regelmatig. Haal van het vuur en doe in een kommetje. Serveer met de bloemkoolroosjes.
bereidingstip:
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ bloemkool
46 g ansjovisfilets in olie in blik
50 ml extra vierge olijfolie
3 tenen knoflook
Dit heb je nodig
staafmixer met hakmolen