Bloemkoolroosjes met ansjovisdip
bewaar
bewaar

Bloemkoolroosjes met ansjovisdip

Dit gezonde hapje van bloemkoolroosjes meet ansjovisdip staat ligt in een handomdraai op de borrelplank. 3, 2, 1... dippen maar!

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bloemkool in roosjes. Laat de ansjovis uitlekken, de olie gebruik je niet.

Doe de ansjovisfilet met de extra vierge olijfolie en knoflook in het hakmolentje van de staafmixer en maal fijn. Doe het mengsel in een kleine steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur, roer regelmatig. Haal van het vuur en doe in een kommetje. Serveer met de bloemkoolroosjes.

bereidingstipDit gerecht is 1 dag van tevoren te maken. Bewaar de bloemkool en dip apart afgedekt in de koelkast tot gebruik.
combinatietipDit recept is onderdeel van een gezonde plank. Maak je gezonde plank compleet met bruschetta en kipwraps.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolroosjes met ansjovisdip

Dit gezonde hapje van bloemkoolroosjes meet ansjovisdip staat ligt in een handomdraai op de borrelplank. 3, 2, 1... dippen maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig