Galiameloengranita
bewaar
bewaar

Galiameloengranita

15 min. bereiden / 4 uur wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Doe het water met de kristalsuiker in een steelpan. Verwarm 10 min. op laag vuur tot de suiker is opgelost en de siroop iets is ingedikt. Neem de pan van het vuur en laat 15 min. afkoelen.

Schep ondertussen met een lepel de zaadlijsten uit de meloen en snijd het vruchtvlees in parten. Schil deze en snijd in stukken. Pureer met een staafmixer en meng door de siroop.

Doe in een metalen bak en zet 4 uur in de vriezer. Roer elke 30 min. los met een vork. Serveer in ijscoupes of glazen.

Meloen snijden

Instructievideo - 01:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Galiameloengranita

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig