Citroengranita
bewaar
bewaar

Citroengranita

15 min. bereiden / 4 uur wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Doe het water met de kristalsuiker in een steelpan. Verwarm 10 min. op laag vuur tot de suiker is opgelost en de siroop iets is ingedikt. Neem de pan van het vuur en laat 15 min. afkoelen. Rasp ondertussen de gele schil van 3 schoongeboende citroenen

Pers 8 citroenen uit. Zeef het sap. Meng met het rasp door de siroop. Doe in een metalen bak. Zet 4 uur in de vriezer. Roer elke 30 min. los met een vork. Serveer in ijscoupes of glazen.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Citroengranita

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig