Citroengranita
Aan de slag
Verwarm 300 ml water en los hier de suiker in op. Laat de siroop ca. 3 min. inkoken en helemaal afkoelen. Pers de 6 citroenen uit. Roer het citroenrasp en -sap door de siroop. Schenk in de diepvriesdoos en laat minstens 3 uur in de diepvries opstijven. Roer af en toe los met een vork. Verdeel de sorbet over 6 hoge glazen. Lekker met een scheutje mousserende wijn erover.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Citroengranita
nagerecht
null personen
150 kcal
0 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Verwarm 300 ml water en los hier de suiker in op. Laat de siroop ca. 3 min. inkoken en helemaal afkoelen. Pers de 6 citroenen uit. Roer het citroenrasp en -sap door de siroop. Schenk in de diepvriesdoos en laat minstens 3 uur in de diepvries opstijven. Roer af en toe los met een vork. Verdeel de sorbet over 6 hoge glazen. Lekker met een scheutje mousserende wijn erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g suiker
6 citroenen
Dit heb je nodig
diepvriesdoos