Citroengranita
bewaar
bewaar

Citroengranita

0 min. bereiden / 3 uur wachten

2 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm 300 ml water en los hier de suiker in op. Laat de siroop ca. 3 min. inkoken en helemaal afkoelen. Pers de 6 citroenen uit. Roer het citroenrasp en -sap door de siroop. Schenk in de diepvriesdoos en laat minstens 3 uur in de diepvries opstijven. Roer af en toe los met een vork. Verdeel de sorbet over 6 hoge glazen. Lekker met een scheutje mousserende wijn erover.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Citroengranita

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig