Citrusgranita met munt
Aan de slag
Verhit 300 ml water in een steelpan en los de suiker in op. Laat 3 min. op hoog vuur inkoken en laat afkoelen.
Pers de citroenen en limoenen uit. Rasp 1 el limoenschil en 1 el citroenschil en doe samen met het sap en de fijngesneden munt bij de siroop. Schenk in een diepvriesdoos en laat minstens 3 uur opstijven in de diepvries. Roer elke 30 min. los met een vork. Serveer in glazen.
Citrusgranita met munt
nagerecht
null personen
295 kcal
15 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Verhit 300 ml water in een steelpan en los de suiker in op. Laat 3 min. op hoog vuur inkoken en laat afkoelen.
Pers de citroenen en limoenen uit. Rasp 1 el limoenschil en 1 el citroenschil en doe samen met het sap en de fijngesneden munt bij de siroop. Schenk in een diepvriesdoos en laat minstens 3 uur opstijven in de diepvries. Roer elke 30 min. los met een vork. Serveer in glazen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g suiker
4 citroenen
4 limoenen
3 el munt
Dit heb je nodig
diepvriesdoos