Citroen-muntgranita
bewaar
bewaar

Citroen-muntgranita

15 min. bereiden / 3 uur wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gele schil van de citroenen en pers de vruchten uit. Verwarm 700 ml water met het rasp, sap en de suiker in een steelpan tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen in een diepvriesdoos.

Voeg de munt toe. Laat 3 uur opstijven in de vriezer. Roer na 1 uur los met een vork. Herhaal 4 keer, na elk halfuur. Serveer de granita in kleine glazen.

algemeenU kunt de granita een dag van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik in de vriezer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Citroen-muntgranita

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig