Fusilli met ricotta en basilicum
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes met een lepeltje en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd ook de knoflook fijn. Meng de tomaat met de knoflook, ricotta, het basilicum en de olie in een grote kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af en meng door het tomatenmengsel.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Fusilli met ricotta en basilicum
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes met een lepeltje en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd ook de knoflook fijn. Meng de tomaat met de knoflook, ricotta, het basilicum en de olie in een grote kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Giet de pasta af en meng door het tomatenmengsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g fusilli
500 g trostomaten
1 teen knoflook
250 g ricotta
15 g verse basilicum
4 el olijfolie extra vierge