Biefstuk met balsamicosiroop
Biefstuk op z'n Italiaans: met balsamicosiroop, romaatjes en Grana Padano.
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin en gaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Snijd de biefstuk in 4 stukken en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Bak in 4-5 min. rosé (voor medium iets langer), keer halverwege.
Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de borden. Snijd de rode ui in halve ringen en halveer de romaatjes. Schep er de rucola, romaatjes en ui bij. Druppel de balsamicosiroop erover. Rasp de geraspte kaas erboven en bestrooi met peper. Serveer met de aardappelpartjes.
Biefstuk met pepersaus maken
Instructievideo - 04:54 min.
Biefstuk met balsamicosiroop
Biefstuk op z'n Italiaans: met balsamicosiroop, romaatjes en Grana Padano.
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin en gaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Snijd de biefstuk in 4 stukken en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Bak in 4-5 min. rosé (voor medium iets langer), keer halverwege.
Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de borden. Snijd de rode ui in halve ringen en halveer de romaatjes. Schep er de rucola, romaatjes en ui bij. Druppel de balsamicosiroop erover. Rasp de geraspte kaas erboven en bestrooi met peper. Serveer met de aardappelpartjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el traditionele olijfolie
800 g Toscaanse aardappelpartjes
300 g biefstukken
1 rode ui
250 g romaatjes
75 g rucola
50 g Grana Padano kaas
3 el crema all' aceto balsamico di Modena balsamicosiroop