Rucolasalade met mozzarella
De klassieker meloen en ham in een nieuwe combinatie met mozzarella en een zoete dressing.
Aan de slag
Schraap met een lepel de pitten uit de meloen. Snijd de meloen in parten en schil ze. Snijd de parten in stukken. Verdeel de rucola over de borden en leg de stukken meloen erop.
Scheur de plakken ham in stukken en leg op de salade. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover. Besprenkel de salade met de crema di balsamico en olie. Strooi de walnoten erover en serveer met de ciappe.
Meloen snijden
Instructievideo - 01:38 min.
Rucolasalade met mozzarella
De klassieker meloen en ham in een nieuwe combinatie met mozzarella en een zoete dressing.
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schraap met een lepel de pitten uit de meloen. Snijd de meloen in parten en schil ze. Snijd de parten in stukken. Verdeel de rucola over de borden en leg de stukken meloen erop.
Scheur de plakken ham in stukken en leg op de salade. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover. Besprenkel de salade met de crema di balsamico en olie. Strooi de walnoten erover en serveer met de ciappe.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ cantaloupemeloen
75 g rucola
150 g rauwe ham
125 g buffelmozzarella
4 el crema di balsamico
3 el traditionele olijfolie
50 g ongebrande walnoten
140 g ciappe