Spaghetti met rucolasalade
Werken, eten, sporten: dit is nou zo’n fijn snel-klaar-recept voor een doordeweekse dag.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af, vang het kookvocht op. Snipper intussen de ui fijn en snijd de courgette in reepjes. Verhit een braadpan zonder boter of olie en bak het gehakt in ca. 4 min. rul en bruin. Voeg de helft van de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de sugo pastasaus en 150 ml kookvocht van de spaghetti toe. Stoof 5 min. met de deksel op de pan.
Meng de rucola slamelange met de courgette en de rest van de ui. Schep op het laatst de sladressing erdoor.
Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schep er de gehaktsaus over. Serveer met de rucolasalade.
Spaghetti met rucolasalade
Werken, eten, sporten: dit is nou zo’n fijn snel-klaar-recept voor een doordeweekse dag.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af, vang het kookvocht op. Snipper intussen de ui fijn en snijd de courgette in reepjes. Verhit een braadpan zonder boter of olie en bak het gehakt in ca. 4 min. rul en bruin. Voeg de helft van de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de sugo pastasaus en 150 ml kookvocht van de spaghetti toe. Stoof 5 min. met de deksel op de pan.
Meng de rucola slamelange met de courgette en de rest van de ui. Schep op het laatst de sladressing erdoor.
Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schep er de gehaktsaus over. Serveer met de rucolasalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 uien
1 courgette
300 g rundergehakt
390 g sugo pastasaus kruiden
150 g rucola slamelange
75 ml sladressing balsamico