Gehaktspiesjes met bosbessencompote
bewaar
bewaar

Gehaktspiesjes met bosbessencompote

35 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Satéstokjes weken in bak koud water. Intussen cervelaatworst in stukjes snijden. Peterselie fijnhakken. In kom gehakt, cervelaatworst, peterselie, snufje nootmuskaat, zout en peper goed door elkaar kneden. Van gehakt 60 balletjes vormen, aan elk satéstokje 5 gehaktballetjes steken. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. In pan olie verhitten. Sjalotjes al omscheppend in ca. 5 minuten glazig bakken. Jam erdoor roeren en op laag vuur verwarmen tot jam iets vloeibaar wordt. Piment en citroensap erdoor roeren. Compote op smaak brengen met zout en cayennepeper. Laten afkoelen.

Spiesjes met gehaktballetjes op barbecue in ca. 7 minuten rondom bruin en gaar roosteren. Serveren met bosbessencompote.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktspiesjes met bosbessencompote

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig