Kruidige gehaktballetjes
bewaar
bewaar

Kruidige gehaktballetjes

35 min. bereiden / 1 uur wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Munt- en korianderblaadjes van takjes halen en fijn knippen. In keukenmachine gehakt fijnmalen. Ui, kruiden, komijn, piment, zout, peper en olie erdoor mengen. Gehakt in 18 gelijke porties verdelen en elke portie tot balletje vormen. In lage ovenschaal leggen en minstens 1 uur afgedekt in koelkast zetten.

Oven voorverwarmen op 200 °C. In oven gehaktballetjes in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Warm of koud serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidige gehaktballetjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig