Pittige gebakken garnalen
bewaar
bewaar

Pittige gebakken garnalen

13 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Garnalen in ca. 20 minuten op kamertemperatuur laten komen. Knoflook pellen en fijnhakken. Koriander in kopje fijn knippen.

In koekenpan olie verhitten. Knoflook ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Chilipoeder, komijn en gember erdoor mengen en enkele seconden mee fruiten. Garnalen door knoflook-kruidenmengsel scheppen en al omscheppend 2 à 3 minuten op matig vuur bakken tot ze door en door warm zijn. Op smaak brengen met zout en peper. Van vuur af koriander erdoor scheppen. Overdoen in ondiep schaaltje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige gebakken garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig