Gevulde varkensfilet
Aan de slag
Cocktailprikkers weken in koud water. Korstjes van brood snijden en brood boven kom verkruimelen. Peterselie en bieslook erboven fijn knippen. Roomkaas en mosterd erdoor mengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Varkensfiletlapjes vanaf de rand in de lengte insnijden. Roomkaasvulling erin scheppen en filetlapjes dichtsteken met cocktailprikkers.
Filet bestrooien met peper en op barbecue in ca. 10 minuten bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Bestrooien met zout.
Gevulde varkensfilet
hoofdgerecht
null personen
215 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Cocktailprikkers weken in koud water. Korstjes van brood snijden en brood boven kom verkruimelen. Peterselie en bieslook erboven fijn knippen. Roomkaas en mosterd erdoor mengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Varkensfiletlapjes vanaf de rand in de lengte insnijden. Roomkaasvulling erin scheppen en filetlapjes dichtsteken met cocktailprikkers.
Filet bestrooien met peper en op barbecue in ca. 10 minuten bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Bestrooien met zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sneetje oud witbrood
1 zakje verse peterselie
½ zakje verse bieslook
75 g verse roomkaas
2 eetlepels mosterd
0 zout en peper
6 varkensfiletlapjes
Dit heb je nodig
cocktailprikkers