Varkensfilet met croutons
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 2 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd ondertussen de kruiden fijn.
Verhit de boter in dezelfde koekenpan. Voeg de kruiden en knoflook toe en fruit 1 min. Voeg het brood toe en bak 4 min. op matig vuur. Schep regelmatig om. Neem de pan van het vuur en schep de pijnboompitten en kaas erdoor.
Bestrijk ondertussen de varkensfilet met de olie en bestrooi met (versgemalen) peper. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan zonder olie of boter. Gril het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat 2 min. rusten op een bord onder een deksel en serveer met de croutons.
Vlees grillen op de barbecue
Instructievideo - 02:53 min.
Varkensfilet met croutons
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 2 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd ondertussen de kruiden fijn.
Verhit de boter in dezelfde koekenpan. Voeg de kruiden en knoflook toe en fruit 1 min. Voeg het brood toe en bak 4 min. op matig vuur. Schep regelmatig om. Neem de pan van het vuur en schep de pijnboompitten en kaas erdoor.
Bestrijk ondertussen de varkensfilet met de olie en bestrooi met (versgemalen) peper. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan zonder olie of boter. Gril het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat 2 min. rusten op een bord onder een deksel en serveer met de croutons.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el pijnboompitten
4 takjes platte peterselie
2 takjes salie
25 g boter
1 teen knoflook
1 sneetje witbrood
25 g Parmezaanse kaas
4 varkensfilets
2 el olijfolie
Dit heb je nodig
barbecue of grillpan