Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet
Aan de slag
Krieltjes in pan met weinig water en zout in ca. 10 minuten gaarkoken. In andere pan zuurkool, mosterd en crème fraîche mengen. Zuurkool ca. 8 minuten zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In (koeken)pan boter verhitten. Varkenslapjes in ca. 2 minuten gaar en bruin bakken. Vlees uit pan nemen en braadvet even laten inkoken met 3 eetlepels water. Vlees, zuurkool en krieltjes over 4 borden verdelen. Jus over aardappels en vlees gieten.
Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Krieltjes in pan met weinig water en zout in ca. 10 minuten gaarkoken. In andere pan zuurkool, mosterd en crème fraîche mengen. Zuurkool ca. 8 minuten zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In (koeken)pan boter verhitten. Varkenslapjes in ca. 2 minuten gaar en bruin bakken. Vlees uit pan nemen en braadvet even laten inkoken met 3 eetlepels water. Vlees, zuurkool en krieltjes over 4 borden verdelen. Jus over aardappels en vlees gieten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak voorgekookte minikrieltjes
0 zout
1 pak zuurkool
4 eetlepels grove mosterd
4 eetlepels crème fraîche
0 (versgemalen) peper
50 g boter
2 maal 200 g gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute