Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet
bewaar
bewaar

Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Krieltjes in pan met weinig water en zout in ca. 10 minuten gaarkoken. In andere pan zuurkool, mosterd en crème fraîche mengen. Zuurkool ca. 8 minuten zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In (koeken)pan boter verhitten. Varkenslapjes in ca. 2 minuten gaar en bruin bakken. Vlees uit pan nemen en braadvet even laten inkoken met 3 eetlepels water. Vlees, zuurkool en krieltjes over 4 borden verdelen. Jus over aardappels en vlees gieten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig