Zuurkool met varkensfilet en zuidvruchten
Aan de slag
Tuttifrutti in reepjes snijden. In steelpan wijnzuurkool, tuttifrutti en appelsap ca. 15 minuten afgedekt laten sudderen. Filetlapjes met grove mosterd bestrijken. In pan boter verhitten. Filetlapjes dichtschroeien en op matig vuur in ca. 10 minuten goudbruin en gaar bakken. Halverwege baktijd keren. In magnetron aardappelpuree in ca. 5 minuten op vol vermogen (700 Watt) verwarmen. Zuurkool afgieten, crème fraîche erdoor roeren. Puree overdoen in schaal, zuurkool erdoor scheppen. Filetlapjes op zuurkool leggen.
Zuurkool met varkensfilet en zuidvruchten
hoofdgerecht
null personen
800 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tuttifrutti in reepjes snijden. In steelpan wijnzuurkool, tuttifrutti en appelsap ca. 15 minuten afgedekt laten sudderen. Filetlapjes met grove mosterd bestrijken. In pan boter verhitten. Filetlapjes dichtschroeien en op matig vuur in ca. 10 minuten goudbruin en gaar bakken. Halverwege baktijd keren. In magnetron aardappelpuree in ca. 5 minuten op vol vermogen (700 Watt) verwarmen. Zuurkool afgieten, crème fraîche erdoor roeren. Puree overdoen in schaal, zuurkool erdoor scheppen. Filetlapjes op zuurkool leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g tutti frutti
1 zakje gekookte wijnzuurkool
100 ml appelsap
2 varkensfiletlapjes
1 eetlepel grove mosterd
25 g boter
1 bak aardappelpuree
1 bekertje crème fraîche