Pecan-karamelijs en marssaus
Aan de slag
Schep 2 bollen pecan-karamelijs in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Snijd 3 Marsen in stukjes en voeg toe. Laat al roerend in 3 min. smelten tot een saus. Schep in 4 schaaltjes elk 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Bestrooi met een klein beetje grof zeezout en wat zoute stix. Serveer direct.
Pecan-karamelijs en marssaus
nagerecht
null personen
490 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Schep 2 bollen pecan-karamelijs in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Snijd 3 Marsen in stukjes en voeg toe. Laat al roerend in 3 min. smelten tot een saus. Schep in 4 schaaltjes elk 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Bestrooi met een klein beetje grof zeezout en wat zoute stix. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 bollen pecan-karamelijs
3 Marsen
0 grof zeezout
0 zoute stix