Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten
Door de warme marshmallows smelt de chocolade op het koekje. Moeten we nog meer zeggen?
Aan de slag
Zet de ovengrill aan. Leg de helft van de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat met de chocoladekant naar boven. Leg op elk koekje 1 marshmallow. Rooster ca. 2 min. vlak onder de hete grill in de oven. Neem de marshmallows uit de oven als ze goudbruin kleuren. Leg de andere koekjes erop, met de chocoladekant naar beneden.
Leg de koekjes op schaaltjes. Hak de pecannoten grof. Schep een bolletje ijs naast de koekjes, bestrooi met de noten en serveer.
Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten
Door de warme marshmallows smelt de chocolade op het koekje. Moeten we nog meer zeggen?
nagerecht
null personen
390 kcal
10 min. bereiden
2 min. oventijd
Aan de slag
Zet de ovengrill aan. Leg de helft van de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat met de chocoladekant naar boven. Leg op elk koekje 1 marshmallow. Rooster ca. 2 min. vlak onder de hete grill in de oven. Neem de marshmallows uit de oven als ze goudbruin kleuren. Leg de andere koekjes erop, met de chocoladekant naar beneden.
Leg de koekjes op schaaltjes. Hak de pecannoten grof. Schep een bolletje ijs naast de koekjes, bestrooi met de noten en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 haverkoekjes choco
4 marshmallows
50 g gezouten pecannoten
4 bolletjes roomijs pecan-karamel
Dit heb je nodig
bakpapier