Vanilleijs met Marssaus
Aan de slag
Doe 2 el water en de Marsen in een steelpan en verwarm op middelhoog vuur. Roer met een garde in 2 min. tot een gladde saus. Zet het vuur uit en laat de saus 2 min. staan.
Schep ondertussen in elke ijscup 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Serveer direct.
algemeenIn plaats van Marsen kunt u ook 2 Snickers smelten voor een lekkere
pinda-choco-karamelsaus.
Vanilleijs met Marssaus
nagerecht
null personen
230 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe 2 el water en de Marsen in een steelpan en verwarm op middelhoog vuur. Roer met een garde in 2 min. tot een gladde saus. Zet het vuur uit en laat de saus 2 min. staan.
Schep ondertussen in elke ijscup 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Marsen
8 bollen roomijs vanille
Dit heb je nodig
4 papieren ijscups