Zelfversier-ijs
Aan de slag
Doe de chocolade in een pan en hang deze in een iets grotere pan met bijna kokend water. Laat de chocolade onder af en toe roeren smelten (au bain-marie). Zorg ervoor dat de chocolade niet te heet wordt.
Schep in elke coupe 2 bolletjes ijs. Zet de gesmolten chocolade, aardbeiensaus, smarties en cupcake parels op tafel en laat de kinderen zelf hun coupe samenstellen.
Toetje versieren
Instructievideo - 01:45 min.
Zelfversier-ijs
nagerecht
null personen
485 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de chocolade in een pan en hang deze in een iets grotere pan met bijna kokend water. Laat de chocolade onder af en toe roeren smelten (au bain-marie). Zorg ervoor dat de chocolade niet te heet wordt.
Schep in elke coupe 2 bolletjes ijs. Zet de gesmolten chocolade, aardbeiensaus, smarties en cupcake parels op tafel en laat de kinderen zelf hun coupe samenstellen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 tablet melkchocolade
1 bak vanille roomijs
½ flesje aardbeiensaus
4 el smarties
2 el zachte
Dit heb je nodig
coupes