Meringuetaartje met ijs, chocoladesaus en suikerspin
Een leuk en betaalbaar toetje. Met schruimkransjes, ijs, chocolade en suikerspin zet jij al een prachtig taartje op tafel!
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken en leg in een hittebestendige kom.Schenk het kokend water op de chocolade en laat 2 min. staan. Roer door en klop met een garde tot een gladde saus. Laat het vanille-ijs zacht worden, zodat je het kunt scheppen.
Leg de meringuekransjes (mini-pavlova’s) op de bordjes. Schep de bollen van het ijs en leg ze erop.
Verdeel de warme chocoladesaus over het dessert en leg op elk taartje een pluk suikerspin.
Meringuetaartje met ijs, chocoladesaus en suikerspin
Een leuk en betaalbaar toetje. Met schruimkransjes, ijs, chocolade en suikerspin zet jij al een prachtig taartje op tafel!
nagerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breek de chocolade in stukken en leg in een hittebestendige kom.Schenk het kokend water op de chocolade en laat 2 min. staan. Roer door en klop met een garde tot een gladde saus. Laat het vanille-ijs zacht worden, zodat je het kunt scheppen.
Leg de meringuekransjes (mini-pavlova’s) op de bordjes. Schep de bollen van het ijs en leg ze erop.
Verdeel de warme chocoladesaus over het dessert en leg op elk taartje een pluk suikerspin.
kookstaptip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g melkchocolade
25 ml kokend water
300 ml vanille-ijs
4 AH Excellent mini-pavlova's
4 plukjes gouden suikerspin
Dit heb je nodig
ijsbolletjestang