Mosselen met venkel en pastis
bewaar
bewaar

Mosselen met venkel en pastis

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verwijder de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in zo dun mogelijke plakjes. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de venkel en knoflook 1 min. Giet de mosselen af en voeg toe aan het venkelmengsel. Doe de kookroom en pastis erbij. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Lekker met ovenfrites en een groene salade.

Mosselen maken

Instructievideo - 04:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselen met venkel en pastis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig