IJssandwich bastogne-kaneel
bewaar
bewaar

IJssandwich bastogne-kaneel

5 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter en laat afkoelen op een bord. Leg ondertussen 4 koekjes met de ribbelkanten naar onder op een bord. Maak een mes warm onder de kraan en snijd 4 blokken ijs van hetzelfde formaat als de koekjes en 2 cm dik. Leg de blokken ijs op de koekjes en dek af met de vlakke kanten van nog 4 koekjes. Dip de 2 lange kanten van de ijssandwich in het amandelschaafsel. Serveer direct.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJssandwich bastogne-kaneel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig