Reuzenkruidnoot-ijssandwich
bewaar
bewaar

Reuzenkruidnoot-ijssandwich

Knapperig, kruidig en oer-Hollands met een twist: mega kruidnoten als sandwich, gevuld met ijs.

10 min. bereiden / 12 min. oventijd / 15 min. wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 150 °C. Rol de cookie dough uit tot een dikte van ca. 2 cm. Snijd in 8 plakjes van 5 cm. Draai balletjes van de plakjes, druk ze iets plat en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg voor voldoende afstand (2-3 cm) tussen de koeken, want ze lopen iets uit tijdens het bakken.

Bak ze ca. 12 min. in het midden van de oven. Laat 15 min. afkoelen. Haal ondertussen het ijs uit de vriezer. Hak de chocolade in dunne schilfers met een scherp mes. Leg eventueel tot gebruik in de koelkast.

Schep met de ijsbolschep een bol vanille-ijs op de helft van de kruidnotenkoekjes. Besprenkel met de witte-chocolade-schilfers. Dek af met de andere helften en serveer direct.

Reuzenkruidnoot-ijssandwich

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Reuzenkruidnoot-ijssandwich

Knapperig, kruidig en oer-Hollands met een twist: mega kruidnoten als sandwich, gevuld met ijs.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig