Spiesen van ananas met kaneel
bewaar
bewaar

Spiesen van ananas met kaneel

15 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil van sinaasappel raspen en vrucht uitpersen. In kom sinaasappelrasp, sinaasappelsap, honing en kaneel door elkaar kloppen. Elke plak ananas in 3 stukken snijden en harde kern verwijderen. Stukken ananas door marinade scheppen en op kamertemperatuur 20 min. marineren. Af en toe omscheppen. Stukken ananas laten uitlekken en marinade opvangen. Telkens 3 stukken ananas op 2 geweekte prikkers rijgen. Opgevangen marinade in schaaltje schenken en crème fraîche erdoor kloppen. Spiesen en sausje tot gebruik in koelkast bewaren.

Spiesen op ingevet rooster aan elke kant 2 à 3 min. grillen. Spiesen over vier borden verdelen en marinadesausje erover lepelen. Bestrooien met amandelschaafsel en direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spiesen van ananas met kaneel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig