Baguette brie-rucola-notenboter
Aan de slag
Maal de cashewnoten en wat rucola 10 sec. in een keukenmachine. Voeg de roomboter toe en maal nog 15 sec. Halveer een het stokbrood in de lengte. Besmeer beide helften dun met de notenboter. Verdeel de rest van de rucola en de roombrie over de onderkant. Leg de bovenkant erop en snijd in 4 stukken.
Baguette brie-rucola-notenboter
null personen
495 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Maal de cashewnoten en wat rucola 10 sec. in een keukenmachine. Voeg de roomboter toe en maal nog 15 sec. Halveer een het stokbrood in de lengte. Besmeer beide helften dun met de notenboter. Verdeel de rest van de rucola en de roombrie over de onderkant. Leg de bovenkant erop en snijd in 4 stukken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el cashewnoten oven roasted
1 zakje pittige rucola
25 g roomboter
1 sesamzaadbaguette
1 stuk roombrie