Open sandwich met appel, kaneel en amandel
Appel op brood? Kan heel goed! Zeker als je de partjes eerst even bakt met kaneel en honing.
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood.
Snijd ondertussen de ongeschilde appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelpartjes 3 min. op middelhoog vuur, keer halverwege. Voeg de kaneel en de honing toe en bak nog 1 min. op hoog vuur.
Beleg de sneetjes brood met de appel schijfjes. Hak de amandelen grof en verdeel over de broodjes. Besprenkel met de rest van de honing.
Open sandwich met appel, kaneel en amandel
Appel op brood? Kan heel goed! Zeker als je de partjes eerst even bakt met kaneel en honing.
null personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood.
Snijd ondertussen de ongeschilde appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelpartjes 3 min. op middelhoog vuur, keer halverwege. Voeg de kaneel en de honing toe en bak nog 1 min. op hoog vuur.
Beleg de sneetjes brood met de appel schijfjes. Hak de amandelen grof en verdeel over de broodjes. Besprenkel met de rest van de honing.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 sneetjes speltbrood
3 elstar-appels
1 el ongezouten roomboter
1 tl kaneel
2 el vloeibare honing
2 el oven roasted amandelen
Dit heb je nodig
broodrooster